New exhibition space and studio

Last year we started the development of our new home, including a brand new studio and connected exhibition space. The house, including the exhibitions space & art studio, is finished according to plan, within time & budget.

Arkenbout designed this airy & open villa in the woods of the Achterhoek, near Epse, the Netherlands. The dark concrete table gives the house the purpose of a home, solid and safe. The glass & aluminium underneath the table ensures the inhabitants stay connected with the earth surrounding them. The white cube almost literally takes a bite out of it. This way it puts the given security into perspective.

The driveway is in stark contract with the straight lines of villa’s architecture, it’s like an brushstroke from the artist, welcoming you inside the safety and comfort of the building.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone